Manolo García i Estopa, primers artistes confirmats al 54è Festival de la Porta Ferrada

Els concerts es faran els dies 23 de juliol i 9 d'agost a l'Espai Port

Primeres confirmacions per a un dels festivals d'estiu de referència de la Costa Brava. L'organització del Porta Ferrada ha desvetllat que Manolo García i Estopa formaran part del cartell de la 54a edició, la tercera sota la direcció de The Project, que tindrà lloc entre els mesos de juliol i agost a Sant Feliu de Guíxols (Baix Empordà).

García hi presentarà el seu treball 'Todo es ahora', un àlbum que aposta per les guitarres i les melodies que ja són marca de la casa de l'artista. Actuarà a l'Espai Port el dissabte 23 de juliol. Per la seva banda, el dimarts 9 d'agost, els germans Muñoz portaran a Sant Feliu de Guíxols el treball que van treure l'any passat, 'Rumba a lo desconocido'.

Les entrades per als dos concerts, que es mouen entre els 35 i els 48 euros, es podran comprar a partir de demà al web del festival, als punts de venda habituals o bé a través del telèfon 902 444 300. A més, l'organització també ha previst un preu especial, amb un 20% de descompte, per a aquells primers compradors que les adquireixin aquest cap de setmana a l'Oficina de Turisme de Sant Feliu de Guíxols.