L’Espai Gironès premia les seves 'New Faces' amb un book de fotos professional

Salvi Carreras i Lucia Nieto es van emportar el guardó

L’Espai Gironès, centre gestionat per Multi Spain Management S. A,  ha premiat les seves New Faces,  Salvi Carreras i Lucia Nieto, amb un book de fotos professional que prèviament els dos joves s’havien fet en  un estudi d’un fotògraf especialitzat.  Els guanyadors, que són la  nova imatge de la campanya de rebaixes del Centre Comercial, van obtenir el títol en el marc de l’Espai Model Fashion Show 2, l’ esdeveniment molt innovador de la moda a Salt celebrat el passat mes d’octubre i que s’ha convertit en un referent. L’entrega del premi s’ha fet recentment a les instal·lacions el Centre Comercial i a l’acte hi ha assistit el gerent de l’Espai Gironès, Pau Jordà.

Carreras, de 20 anys i veí de Cassà de la Selva, havia fet anteriorment algun treball com a model a través de la publicitat però per a Nieto, de 16 anys i veïna de Girona, l’esdeveniment va representar la seva primera experiència en aquest món. Els dos joves però van coincidir en que ha estat  “una gran oportunitat” per introduir-se en el món dels models.

Durant deu dies, del 7 al 17 d’octubre, l’Espai Gironès es va omplir de moda i a través de l’Espai Model Fashion Show 2 va apropar les noves tendències de la tardor-hivern als visitants. Un total de 200 talents de la moda, van participar en les performances que es van dur a terme durant tres dies de forma simultània en una seixantena de botigues del centre comercial fent de models reals. La iniciativa va tenir molt bona resposta per part del públic que va poder interactuar amb els models que estaven col·locats als aparadors com si fossin maniquins. Els models es van escollir a partir de diferents càstings que van comptar amb centenars de participants de diferents punts de la demarcació.

Amb aquest esdeveniment l’Espai Gironès aposta clarament per la moda i per donar oportunitats als joves talents en aquest camp.