Roben en dues empreses de Cornellà del Terri foradant el sostre i les parets

En una d'elles els lladres se'n van endur un botí de 400 euros

Els Mossos d'Esquadra busquen uns lladres que aquests darrers dies han entrat a robar a dues empreses de Cornellà del Terri (Pla de l'Estany). El primer robatori va tenir lloc dijous passat a Comercial Porqueres, que es dedica a distribuir i vendre productes per a la llar. Els lladres (tres, segons han captat les càmeres) van entrar a la nau fent diversos forats al sostre amb l'ajuda d'unes tenalles.

No es van endur res de material, sinó que van anar directes a la caixa registradora i van agafar els 400 euros que hi havia a l'interior. També van regirar despatxos a la recerca de diners. El segon robatori va tenir lloc aquest mateix dissabte. Aquí, els lladres van entrar a l'empresa Frigorífics Cornellà. Tot i no endur-se'n res, van esbotzar armaris i van arribar a rebentar una paret buscant una caixa forta.

Les dues empreses assaltades es troben a la zona industrial de Cornellà del Terri. La primera a patir la visita dels lladres va ser Comercial Porqueres. Segons ha recollit TV3, les càmeres de seguretat van gravar com, dijous passat, pels voltants de les nou del vespre, tres individus entraven al recinte saltant un lateral de la tanca perimetral.

Per accedir a l'interior de la nau, els lladres van fer diversos forats al sostre amb l'ajuda d'unes tenalles. Un cop a dins, i després de rebentar l'alarma, els assaltants no van tocar res de les prestatgeries, sinó que van anar directes a la recerca de diners.

Van regirar despatxos, on no van trobar res, i van agafar 400 euros que hi havia a la caixa registradora de la botiga (l'empresa es dedica a distribuir i comercialitzar productes per a la llar i té una zona de venda). En total, els responsables de Comercial Porqueres calculen, com han explicat a TV3, que els lladres van estar-se ben bé una hora i mitja a l'interior de la nau.

Portes esbotzades i forat a la paret

Dos dies més tard, dissabte al vespre, uns lladres (no se sap si els mateixos) van entrar a la seu de Frigorífics Cornellà (Fricorsa). Per accedir a l'interior de la nau, en aquest cas, van forçar una de les obertures. Un cop a dins, i després de trencar les càmeres de seguretat, els lladres –es creu que eren dos i un tercer que vigilava- van anar pels diferents despatxos esbotzant les portes dels armaris a la recerca de diners en efectiu.

Fins i tot, en un dels despatxos van arribar a fer-hi un forat a la paret, es creu que buscant una caixa forta. De moment, però, a banda de les destrosses, els responsables de l'empresa no han trobat a faltar res de valor.

Aquests dos no són els únics robatoris que s'han denunciat en aquest municipi del Pla de l'Estany durant els darrers dies. La setmana passada, es té constància que es van cometre dos robatoris més en domicilis del poble.