Llançà presenta els actes d'una Festa Major més participativa

Tindrà lloc del 22 al 24 de gener

El municipi de Llançà ja ho té tot a punt per a celebrar la Festa Major de St. Vicenç amb alguns canvis i millores segons ha anunciat el nou equip de govern.

L'objectiu de l'Ajuntament és transformar la festa en un seguit d'actes dinàmics, oberts i participatius on els veïns hi puguin aportar la seva part.

La festa començarà el 22 de gener i s'allargarà durant tot el cap de setmana. El divendres es podrà visitar l'Ajuntament en la jornada de portes obertes, missa, sardanes i Salsitxada popular a la Plaça Major. A tall de novetat el Pregó anirà a càrrec de l'actriu Montserrat Carulla i el Correfoc amb els Diables de l'Onyar. Tot plegat tindrà lloc després de l'entrega de les Llances 2016. A la nit actuarà Hotel Cochambre.

Pel dissabte s'ha programat teatre infantil amb l'espectacle "El Carreró de les Bruixes" de la cia Pocacosateatre, amb motiu de la celebració del 15è aniversari de la Biblioteca Pere Calders. Seguidament sardanes a la plaça, música amb l'orquestra Costa Brava, acte de les Pubilles i Hereus i a la nit ball de festa major.

Els actes festius clouran diumenge 24 de gener amb la representació teatral de l'obra "La Iaia" amb Montserrat Carulla amb les entrades ja exhaurides des de fa dies.

Consulta el programa complert aquí.