Inicien els nous tallers de formació al Centre Eix de Negoci

Dimecres es va celebrar un taller sobre l'àmbit de la gestió i contractació de personal

El Centre Eix de Negoci de Santa Coloma de Farners (Selva) ha iniciat un nou cicle de seminaris de formació per a emprenedors i treballadors autònoms per a aquest trimestre en àmbits diversos com la gestió, el màrqueting en línia i el comercial.

La primera sessió, que s’ha dut a terme el passat dimecres al matí, s’ha centrat en l’àmbit de la gestió i ha tractat la contractació de persones. En aquest sentit, durant el taller s’han explicat dubtes al voltant de contractar una persona i quina és la millor opció. S’ha parlat de què suposa contractar una persona, encara que sigui temporalment, dels tipus de contracte que hi ha, dels costos que representa contractar algú, de les bonificacions a la seguretat social que puc obtenir i de si realment surt a compte.

Aquesta formació anava dirigida a petites empreses formades per una o dues persones emprenedores que són qui duen a terme tota l’activitat productiva, logística i de gestió del negoci. Hi ha moments, però, en què aquestes persones poden tenir una pujada de feina i se’ls fa necessari el suport d’un altra persona que, a temps complet o a temps parcial, doni un cop de mà a l’emprenedor/s perquè el volum de feina és massa alt.

El taller, que ha anat a càrrec de Sandra Ballell, assessora en gestió laboral i recursos humans, ha intentat resoldre totes aquestes qüestions, per tal que totes les persones que gestionen petits negocis coneguin les diferents modalitats de contractació, els avantatges i els inconvenients de cadascuna d’elles, els costos i les bonificacions que suposen, entre altres.

El pròxim taller serà el dimecres 20 de gener i se centrarà en l’àmbit del màrqueting en línia “El Mailchimp, una oportunitat de donar a conèixer la nostra empresa”, i anirà a càrrec de Xavier Romo.