Troben sa i estalvi el nen de 3 anys desaparegut a Camós

Un ampli dispositiu de 500 persones han estat buscant el nen aquest matí

El nen de 3 anys perdut des d'aquest dijous a la tarda a Camós (Pla de l'Estany) ha estat localitzat sa i estalvi aquest divendres al migdia, segons fonts del Departament d'Interior. Han estat uns particulars que han trobat aquest migdia el nen a prop de la casa rural d'on va desaparèixer des d'ahir a la tarda, segons han indicat els Bombers de la Generalitat. Aquest matí un ampli dispositiu de 500 persones, entre Bombers, Mossos, membres de Protecció Civil voluntaris han estat buscant el nen.

Passades la una del migdia un home i el seu fill, que no participaven en el dispositiu de recerca, s'han posat en contacte amb els Bombers de la Generalitat per dir que havien trobat el nen. Aquestes persones han portat el petit al mas Ventós, que es troba proper a la casa rural de Can Serrallonga, d'on va desaparèixer. Efectius del Grup d'Actuacions Especials (GRAE) dels Bombers de la Generalitat han anat a buscar el petit al mas Ventós.

Després de donar-li sucs i de protegir-lo amb una manta tèrmica, els Bombers l'han traslladat a la casa rural on s'havia perdut i on hi havia els seus pares, que han pogut identificar el seu fill. Efectius del Sistema d'Emergències Mèdiques han fet un primer reconeixement del menor. El nen es troba bé de salut, tot i que amb una mica de fred després de passar la nit al ras.

Aquest matí un dispositiu de recerca format per dos helicòpters i més de 500 persones, entre les quals hi havia els Bombers de la Generalitat, els Mossos d'Esquadra, Agrupacions de Defensa Forestal, membres de Protecció Civil i voluntaris han estat rastrejant l'entorn de la zona on s'havia perdut el nen.

L'avís d'alerta de la desaparició el va donar el pare de l'infant aquest dijous a dos quarts de sis de la tarda. Els pares feia poca estona que acabaven d'arribar a aquesta masia rural situada a Camós per passar el Cap d'Any quan l'infant va desaparèixer.