Mor un motorista en sortir de la via i topar contra una senyal de trànsit a Cassà de la Selva

Els Mossos continuen investigant les causes del sinistre

Un home de 40 anys i veí de Palamós (Baix Empordà) va morir ahir a les cinc de la tarda en accidentar-se mentre circulava per la C-65 dins del terme municipal de Cassà de la Selva, al Gironès.

L'accident es va produir al punt quilomètric 21,8 d'aquesta carretera. Des del Departament d'Interior han explicat que per causes que encara s'estan investigant, el motorista va sortir de la via i va topar contra una senyal de trànsit. A causa de l'accident, el motorista va perdre la vida. Fins al lloc dels fets es van desplaçar quatre patrulles dels Mossos d'Esquadra, una dotació dels Bombers de la Generalitat i dues ambulàncies del SEM.

Des del Servei Català de Trànsit recorden que el Servei d'Informació i Atenció a les Víctimes de Trànsit (SIAVT) es troba a disposició dels familiars i afectats per sinistres de trànsit per oferir-los un servei d'orientació i informació sobre els tràmits després del sinistre, conèixer els recursos existents, rebre informació sobre els drets que els reconeix la legislació vigent i donar suport psicològic davant d'un sinistre de trànsit.