Polseres identificatives per als infants, novetat de la Cavalcada de Reis de Girona

Ses Majestats mantindran l'habitual recorregut per la ciutat

Una de les principals novetats d’aquest any de la Cavalcada de Reis de Girona seran unes polseres identificatives de seguretat per als nens i nenes que des de l’Associació de Voluntaris de Protecció Civil de Girona es repartiran gratuïtament.

El mateix dia 5 de gener a la plaça Catalunya, de deu del matí a una del migdia i de tres a set de la tarda, els voluntaris repartiran gratuïtament les polseres.Es tracta d’una iniciativa que es posa en marxa en esdeveniments amb grans concentracions de persones per tal de localitzar fàcilment els infants en cas de pèrdua.

A la polsera s’hi pot anotar el nom del nen i el número de telèfon mòbil de contacte dels seus pares o tutors.La cavalcada sortirà, com cada any, des del passeig General Mendoza a dos quarts de set del vespre. Ses Majestats arribaran aproximadament a les vuit a la plaça del Vi, on faran el pregó.La Cavalcada de Reis passarà pels carrers Ultònia, Migdia, de la Creu, Joan Maragall, plaça Pompeu Fabra, Gran Via Jaume I, avinguda Sant Francesc, plaça Catalunya, plaça Jacint Verdaguer i pujada del pont de Pedra.

Participaran a la rua d’enguany 268 persones de les més de 300 que formaran part de l’organització de la Cavalcada. I es repartiran dues tones de caramels aptes per a celíacs i per a persones amb tot tipus d’intoleràncies.El campament es muntarà a partir d’un quart de quatre de la tarda als jardins de la Infància i les precavalcades sortiran a dos quarts de cinc.La tinenta d’alcalde i regidora adjunta a l’Alcaldia de l’Ajuntament de Girona, Marta Madrenas, ha afirmat: "Estem molt orgullosos de la nostra Cavalcada, austera però màgica i especial, que fa vibrar tant a grans com a petits i que és capaç d’atraure persones d’arreu”.