El mercat 'La Volta' programa una jornada d'activitats en el seu primer aniversari

Hi haurà cercavila, dinar popular i actuacions musicals

Demà es celebra el primer aniversari del mercat La Volta, coincidint amb el 8è Mercat d'Art Km0 i des de l'organització ha preparat una jornada plena d'activitats.

De deu del matí i fins a les vuit del vespre s'hi acolliran un total de 20 parades amb les noves creacions dels artistes i artesans de La Volta, mentre que la plaça es vestirà de festa amb tallers, exhibicions, construccions efímeres i serigrafia mòbil, entre d'altres, per convertir l'espai públic en un lloc de trobada i intercanvi on la creació, la cultura i la gent seran els protagonistes.

També es podrà gaudir dels aperitius de La Volta i del dinar popular cortesia del xef Ramon Ferrer, que prepararà escudella i carn d'olla i oferirà un taller de cuina per aprendre tots els seus secrets gastronòmics.

Amb tot, a un quart de dues de la tarda s'inaugurarà l'exposició i la instal·lació interactiva "Cançons visuals" de Xavi Bové a l'espai expositiu V15 i a La Cova de La Volta amb la presència de l'artista.

L'aniversari també comptarà amb una programació musical. Aquesta donarà inici a les deu del matí al pont de Pedra amb la Girona Marxing Band que començarà una cercavila fins a la plaça de l'Assumpció; a les dotze del migdia el cantant Eduard Gener oferirà el seu repertori musical de jazz i soul i la seva personal posada en escena a l'escenari de La Volta; DJ Barretina farà ballar amb el seu repertori musical a partir de la una de la tarda i seguidament L'Estrany (Festival de Música Insòlita i Electrònica de Banyoles) programaran la música amb la selecció de DJ Heardbirds i amb una instal·lació lumínica per donar la benvinguda al capvespre.