Mor un veí d'Olot de 68 anys que va ser atropellat a la Canya

La víctima va perdre la vida la matinada del passat dimecres

Ha mort el veí d'Olot de 68 anys que el passat 10 de novembre va ser atropellat a la rotonda a de la carretera de la Canya d'Olot, a la Garrotxa. La víctima va perdre la vida la passada matinada de dimecres, després de passar més de deu dies en estat greu a la UCI de l'Hospital Josep Trueta Girona, on havia ingressat des del dia del sinistre.

Els fets van succeir poc després de les quatre de la tarda del passat 10 de novembre quan un vehicle va envestir l'home, que havia sortit a caminar amb la seva dona, mentre creuava el pas de vianants de la rotonda de la carretera de la Canya d'Olot que connecta amb l'N-260 i l'A-26. L'home va ser traslladat en helicòpter fins a l'hospital gironí. Segons sembla, el conductor va envestir la víctima perquè no el va veure a causa del sol, que el va enlluernar.

El conductor va donar negatiu en el test de drogues i alcoholèmia. Segons sembla, la parella havia sortit a caminar una estona quan van succeir els fets. El cotxe anava en direcció al camp de futbol d'Olot i la víctima va rebre l'impacte directe del vehicle. La dona, esposa de la víctima, només va resultar ferida lleu.