Detingut un home per intentar segrestar una nena de deu anys a Olot

La menor era al carrer esperant per anar a escola

Els Mossos d'Esquadra han detingut un home d'uns 60 anys sospitós d'intentar segrestar una nena de deu anys a Olot.

Amb ajuda de la Policia Local d'Olot van obrir una investigació dilluns a la tarda i aquest dijous al matí han detingut un sospitós, un home a qui atribueixen un delicte de detenció il·legal en grau de temptativa.

Cap a tres quarts de tres de la tarda, la menor estava al carrer esperant que la passessin a recollir per anar a l'escola, al Pla de Dalt. Llavors, un vehicle es va aturar davant seu i un home d'uns 60 anys li va dir que pugés. La menor s'hi va negar.

Segons ha detallat el regidor d'Educació, Jaume Mir, en cap moment hi va haver "contacte físic" ni el detingut "va intentar forçar la nena" a entrar al vehicle. "Només la va canviar a pujar al cotxe", ha detallat.

El detingut es va aturar amb el cotxe davant una entitat bancària i les càmeres de videovigilància el van enregistrar. A més, després d'intentar emportar-se a la nena va entrar a la sucursal.

Els Mossos d'Esquadra han informat que el detingut, un veí d'Olot d'origen peruà, està pendent de passar a disposició del jutjat en funcions de guàrdia d'Olot.