Denunciats dos joves per fer grafitis en espais públics i privats a Sarrià de Ter

Els podria caure una sanció de fins a 900 euros

El passat 2 de novembre, la Policia Local de Sarrià de Ter (Gironès) va identificar, gràcies a la col·laboració ciutadana, a dos nois fent pintades en espais privats a Sarrià de Dalt.

Als implicats, Z.C.B, major d'edat i veí de Sarrià de Ter, i C.M.E, major d'edat i veí de Girona, se’ls ha cursat una denúncia per incompliment de l’Ordenança Municipal sobre  Civisme, Integració Social i Convivència Ciutadana, en concret per “Realitzar grafits o pintades sense autorització”, denúncia que pot comportar una sanció de fins a 900 euros.

Aquestes denúncies cal sumar-les a altres imposades  els darrers mesos. En concret, el 7 de gener d'enguany, la Policia Local de Sarrià va  tenir coneixement  i,  posteriorment  va  poder identificar i denunciar, els tutors legals d'un  jove  menor d'edat i veí del  municipi, per haver realitzat diversos grafitis sense autorització, tant  en espais públics com privats.

Tanmateix, la matinada del  passat 3 de febrer,  Agents de la  Policia Municipal de Girona, també gràcies a la col.laboració ciutadana, van  identificar a tres  joves, veïns de Girona,  realitzant pintades en espais públics i d'ús privat sense autorització.