Un infant de dos anys mor en caure del balcó d'un hotel de Roses

La família, francesa, s'allotjava a l'establiment i el menor s'hauria enfilat a una taula del balcó

La parella i el nen van arribar a l'hotel Terraza de Roses, situat a primera línia de mar, dissabte. La família, provinent del sud de França, previst passar-hi uns dies de vacances. Es van allotjar a una habitació del tercer pis de l'establiment.

Aquest matí, cap a les nou, la família estava a l'habitació i, en un moment de distracció, el nen s'ha enfilat a una tauleta que hi ha al balcó i, sense que la parella pogués evitar-ho, la criatura s'ha precipitat al buit. El nen ha mort com a conseqüència de les ferides greus que ha patit per la caiguda.

L'hotel ha avisat immediatament els serveis d'emergències, però no han pogut fer res per salvar-li la vida. La criatura ha caigut daltabaix des d'un tercer pis al carrer Caravel·la de Santa Maria. El gerent de l'hotel, Miquel Gotanegra, ha assegurat que "tots els serveis d'emergència han intentat salvar-li la vida, però lamentablement no ha pogut ser".

Els primers en atendre l'infant han estat un bomber fora de servei que estava allotjat a l'hotel i una unitat de bombers que passava casualment per l'avinguda. "Han vingut bombers, ambulàncies del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM), policies, però ja no han pogut fer-hi res", ha explicat Gotanegra, que ha volgut traslladar el suport a la família.

Poc abans de les onze del matí, la comitiva judicial ha fet l'aixecament del cadàver i l'han traslladat a l'Institut de Medicina Legal de Girona, on li faran l'autòpsia. La mare de l'infant i la seva parella han hagut de rebre assistència mèdica i atenció psicològica.