Busquen un boletaire de 60 anys a Palol de Revardit

L'home va sortir dilluns a la tarda

Els serveis d'emergències busquen des d'aquesta tarda un boletaire de 60 anys i veí de Santa Llogaia de Terri (Pla de l'Estany) que va sortir dilluns a la tarda a caçar bolets i no ha tornat a casa. L'home, que és coneixedor de la zona, viu amb el seu germà, que és qui ha alertat aquesta tarda de la desaparició.

Des de les quatre de la tarda, Bombers i Mossos d'Esquadra –amb l'ajuda dels familiars- rastregen la zona dels refugis de la Mota, a Palol de Revardit (Pla de l'Estany), on s'ha trobat aparcat el seu cotxe. La recerca s'allargarà durant tota la nit.

Hi treballen sis dotacions dels Bombers i vuit patrulles dels mossos. L'home desaparegut té 60 anys i acostumava a sortir a caçar bolets per aquesta zona dels refugis de la Mota. L'home va ser vist per darrera vegada dilluns per la tarda. Aquest dimarts, 24 hores més tard, el seu germà ha avisat els serveis d'emergències perquè no ha tornat a casa.

Immediatament, dotacions de Bombers (inclòs l'helicòpter i també la unitat canina) i dels Mossos d'Esquadra han començat a rastrejar la zona, on han trobat el vehicle de l'home. Amb l'arribada de la foscor, l'helicòpter s'ha retirat i sobre el terreny es mantindran les properes hores sis dotacions de bombers i vuit patrulles de Mossos d'Esquadra. Familiars del boletaire donen suport als cossos d'emergència per aconseguir trobar l'home.