El Barri Vell de Girona acull aquest cap de setmana el festival Acoustic Vell

S'han programat dos dies de concerts, presentacions de llibres i els Premis Magic Room

Una nova edició del festival Acoustic Vell tindrà lloc aquest cap de setmana al Centre Cívic del Barri Vell de Girona. Amb aquesta vuitena edició els organitzadors asseguren que l'esdeveniment ja s'ha consolidat com a referent del barri en cultura i art local.

La programació del divendres començarà a les set del vespre amb la presentació de la primera exposició de la il·lustradora Nora Salvat. Tot seguit es comptarà amb la presentació de dos llibres de poesia. Per una banda, la primera publicació del poeta Franciso Mulet amb "Serán Ceniza"; i per l’altra, David Casadellà presentarà el seu nou llibre amb l’espectacle musical i poètic "Rouge (H) Amor (T)". Per a finalitzar la primera jornada, la nota dissonant la posarà Pavo Peña amb la seva música "hip-pop”, presentant el seu primer treball "Cada uno se sabe lo suyo".

A les dotze del migdia del dissabte tindrà lloc la tercera edició de la Slam Musical, aquesta vegada amb vuit participants que s’enfrontaran per guanyar el primer premi.

Per la tarda, a partir de les set del vespre, es celebrarà la segona edició dels Premis Magic Room, on l’associació del mateix nom premiarà els artistes que han participat durant aquest any a les propostes culturals organitzades. Hi haurà diverses categories com la poètica, la d’arts visuals i la musical, entre d’altres. La voluntat de Magic Room es la del reconeixement de la cultura local participativa com a dinamitzadora essencial de la vida de barri.