Troben 297 plantes de marihuana a l'interior d'una casa de Figueres

Els veïns s'havien queixat als mossos per la forta olor que sortia de l'immoble

Els Mossos d'Esquadra han trobat 297 plantes de marihuana a l'interior d'una casa de Figueres. La policia havia rebut diverses queixes de veïns de la zona per la forta olor que sortia de l'immoble. Per això, aquest dijous van anar fins a la casa, situada al carrer Mollet de Peralada.

Quan van arribar al domicili, els agents van escoltar soroll de vidres trencats i van anar cap a la zona del pati. Allà, van adonar-se que la porta estava trencada i que la casa havia quedat oberta, sense ningú a dins. Des de fora mateix, ja van poder veure que hi havia plantes de marihuana que omplien dues habitacions de l'immoble.

Per això, van entrar a la casa i van comprovar que, efectivament, hi havia una plantació. En total, han comissat 297 plantes que tenen un pes de 31 quilos i divers material per al seu cultiu: quinze transformadors, catorze làmpades, un filtre de grans dimensions i una caixa de ventilació. A més, el quadre de llum estava manipulat.

Els mossos van iniciar una investigació que ha acabat aquest divendres amb la detenció d'un home de 37 anys, nacionalitat espanyola i veí de Figueres com a responsable de la plantació. Se'l considera autor d'un delicte contra la salut públic i un altre de defraudació de fluid elèctric.

publicitat