Suspesa l'obra 'Nàufrags' per motius 'econòmics' i de 'planejament artístic'

El seu director, Lluís Danés, ha comunicat avui la decisió

El festival Temporada Alta ha anunciat que l'espectacle "Nàufrags" ha estat cancel·lat per decisió del director, Lluís Danés.

Ell mateix ho ha explicat a través d'un comunicat on assegura que els motius han estat "econòmics" que han fet que "tot el procés de construcció i creació s'endarrerís" i de l'altre per problemes "amb el plantejament artístic de l'espectacle", que els ha obligat a començar amb un nou text i una nova composició musical.

Tot plegat no els ha donat suficient temps per enllestir l'obra i tenir-la a punt per a la seva estrena que estava prevista pel proper 27 de novembre.

Per la seva banda el Festival Temporada Alta informa que es retornarà l’import íntegre de les entrades venudes de la següent manera:

-Totes les entrades venudes a través del web rebran la devolució de forma automática -Els imports de les entrades adquirides a taquilla seran retornats mitjançant transferència bancària. Els usuaris hauran d’informar a través del correu electrònic: taquilla@bitoproduccions.com de les següents dades:
·Nom i Cognom
·Numeració de les localitats ·Número de compte (amb Iban)

Per altra banda, per tal de poder oferir entrades amb bona visibilitat de tots els espectacles de la programació, el festival posa a la venda entrades per a quatre noves funcions, dues de l’espectacle Ventura de Cristina Clemente amb David Planas i Meritxell Yanes i dues de Et planto de la companyia El vol del pollastre.