L’Espai Gironès dóna el tret de sortida a les performances de l’Espai Model Fashion Show2

Els càstings per escollir els models han comptat amb centenars de participants

Després de quatre dies de càstings, l’Espai Gironès donarà demà dijous el tret de sortida a les performances que fins dissabte ompliran de moda el Centre Comercial en el marc de l’Espai Model Fashion Show 2. Es tracta d’un  esdeveniment molt innovador que aproparà  les noves tendències de la tardor-hivern als visitants.

Els càstings, que s’han dut a terme del 7 al 10 d’octubre en una passarel·la instal·lada a la planta baixa del centre comercial (davant de la botiga del C&A), han tingut un gran èxit ja que han comptat amb centenars de participants procedents de diferents punts de la demarcació. Els 200 seleccionats seran els que formaran part de les performances, on faran de models reals, que es duran a terme de forma simultània a una seixantena de botigues del centre comercial demà dijous , divendres (de les 18:30 a les 20h) i dissabte (de les 18h a les 20h) . Prèviament els models seleccionats han estat fent diferents assajos.

L’Espai Gironès, centre gestionat per Multi Spain Management S. A, ha volgut que sigui el propi públic qui decideixi els models que són mereixedors del títol de New Faces 2015.   D’aquesta manera, els compradors s’impliquen en la vida del centre i se’ls torna tot el que donen a l’Espai, segons ha destacat el Centre Comercial. Així, els clients  podran interactuar amb els models i participar dipositant el seu vot en una urna que s’instal·larà al Punt d’Informació i també a través del Facebook. Els guanyadors s’emportaran un book de fotos professional i també s’entregarà un premi que anirà a càrrec de l’agència de models Più Bella Models.

Amb la voluntat d’estendre la iniciativa a tota la família el Centre Comercial ha previst un espai propi per als més menuts al Fashion Show. Així, el 17 d’octubre es durà a terme una desfilada de moda infantil. En el cas dels petits els càstings també s’han  fet del 7 al 10 d’octubre i els assajos es duran a terme demà dimecres ( de les 18h a les 19h).
Totes les actuacions estaran acompanyades per DJs de Ràdio Flaixbac.

El desenvolupament de l’Espai Model Fashion Show 2 es pot seguir a través de les xarxes socials de l’Espai Gironès i del web del centre comercial.