Nou curs en estratègies de venda per a emprenedors al Centre Eix de Negoci

Se celebrarà el 14 d'octubre

Continuant amb la programació d’aquest darrer trimestre, el Centre Eix de Negoci de Santa Coloma de Farners realitzarà un nou taller de formació el proper dia 14 d’octubre.

En aquesta ocasió, la temàtica es centrarà en les estratègies de venda per a emprenedors i autònoms. En el transcurs de la sessió es donaran a conèixer bé les fases del procés de venda ja que per a les petites empreses és un requisit fonamental que l’emprenedor o autònom ha de conèixer i saber aplicar per tal d’assolir amb èxit els objectius comercials, sobretot tenint en compte que estem competint en mercats cada vegada més complexos. Així mateix, durant el taller es donaran les pautes per conèixer bé el client i el mercat, saber establir correctament els objectius comercials, acollir el client i detectar les seves necessitats o saber argumentar i debatre objeccions per poder tancar amb èxit la venda, elements que tot empresari ha de saber gestionar correctament.

Aquesta formació servirà per treballar d’una forma àgil i adaptada a la realitat de les petites empreses, diferents estratègies per preparar i desenvolupar correctament aquest procés de venda: la prevenda ( coneixement del producte, competència i client), la venda(contacte amb el client i tancament de l’operació) i la postvenda (compliment d’allò pactat garantia i manteniment).

Aquest taller, que es farà de dos quarts de deu del matí a dos quarts de dotze del migdia, anirà a càrrec d’en David Alberca, coach professional i consultor especialitzat en competències emprenedores. Aquelles persones que estiguin interessades en apuntar-s’hi només cal que enviïn un correu a info@centredengoci.cat o bé truquin al 972807100.