Enxampen dos lladres amb una càmera que contenia fotos d'una casa robada a Begur

Els detinguts havien amagat les joies i la càmera al seu cotxe

Els fets van succeir el passat dia 5 d'octubre quan els Mossos estaven fent un control preventiu de robatoris a la C-31, dins del terme municipal de Regencós. Els policies van aturar una furgoneta i van identificar els dos ocupants, dos joves de 20 i 23 anys, de nacionalitat marroquina i veïns de Girona i Salt.

Sota l'estora del costat de l'acompanyant, els policies van trobar diverses joies i una càmera de fotos. Els nois no van poder explicar de forma clara ni fidedigna d'on provenien aquells objectes i, per això, els mossos van traslladar-los a dependències policials per esclarir els fets.

Gràcies a les fotografies que hi havia dins la càmera, els agents van poder identificar una casa de Begur, situada a la urbanització de sa Fontansa. Els policies van adreçar-s'hi i van contactar amb el propietari. Un cop allà, els agents van constatar que algú havia entrat a la casa aquell mateix matí mentre el propietari no hi era. Els lladres havien saltat la tanca perimetral de la finca i van accedir a l'interior per una finestra. Un cop a dins, van emportar-se la càmera fotogràfica i diverses joies com cadenes, braçalets, anells i penjolls. Tots els objectes sostrets van poder ser retornats al seu propietari.

Els detinguts van passar el dia 6 d'octubre a disposició del jutjat d'instrucció en funcions de guàrdia de La Bisbal d'Empordà que va decretar la seva llibertat amb càrrecs.