Ramon Madaula guanya el primer combat del V Torneig de Dramatúrgia

S'ha imposat al text 'Conills' de Cristina Genebat

Ramon Madaula ha guanyat el primer combat del V Torneig de Dramatúrgia Catalana del Temporada Alta amb el text 'L'electe'. Madaula s'ha hagut d'enfrontar a Cristina Genebat en aquest assalt, que es va celebrar aquest dilluns a la sala La Planeta de Girona.

El públic va triar 'L'electe' de Ramon Madaula, un text, interpretat per Joan Carreras i Albert Pérez, que parla de la crisi vital d'un polític al ser anomenat president de la Generalitat i que es va imposar al text 'Conills' de Genebat, un relat sobre la relació de dues mares amb la professora del seus fills arrel d'un compromès conflicte dialèctic entre els dos alumnes. Aquesta història és interpretada per Mar Ulldemolins i Mireia Aixalà.

Ramon Madaula, per tant, disputarà la primera semifinal contra el guanyador del 3r combat que es podrà veure el proper 19 d'octubre a la mateixa sala (Aleix Aguilà vs Sergi Pompermayer). Aleix Aguilà, Gemma Brió, Clàudia Cedó, Alberto Ramos, Sergi Pompermayer i Estel Solé són els dramaturgs encarregats de disputar les tres eliminatòries restants.


El públic, amb les seves votacions, serà l'encarregat de decidir qui de tots els participants guanya aquesta cinquena edició del Torneig de Dramatúrgia Catalana.