'73 raons per deixar-te' reflexiona sobre l'amor i el desamor al Temporada Alta

L'obra de Guilem Clua i Jordi Cornudella està dirigida per Elisenda Roca

La comèdia musical '73 raons per deixar-te' "desferma tot tipus d'emocions". Així ho ha explicat aquest dimarts la seva directora d'escena Elisenda Roca. L'obra, escrita per Guilem Clua i amb la música Jordi Cornudella, arriba aquest dijous i aquest divendres al Teatre Municipal de Girona en el marc de Temporada Alta i també farà parada al Teatre Goya a partir de l'1 de desembre fins al gener després d'una petita gira per Catalunya.

L'espectacle que tracta sobre l'amor i el desamor està protagonitzat per Abel Folk, Mercè Martínez, Mone Teruel i Marc Pujol. La Mercè i el Toni fa tres anys que estan junts i es van enamorar bojament. Tot i les seves diferències, semblava indicar que serien la parella ideal. Tot i això, la realitat és ben diferent i la seva relació no ha funcionat i no paren de discutir contínuament.

Aquell amor incondicional s'ha convertit en odi i les virtuts en defectes, i els motius per deixar-se es multipliquen en boca dels dos fins arribar a 73. Els dos es veuen obligats a començar una nova vida separats. Per tirar endavant compten amb el suport dels seus consogres: el pare de la Mercè i la mare d'en Toni que no se suporten, però hauran d'apropar-se per la separació dels fills.