Aturen un ciclista per no respectar un semàfor vermell i aquest portava 15 gr de marihuana

La Policia Municipal va notar una forta olor

La Policia Municipal de Girona ha detingut un noi de 26 anys i veí de la ciutat com a presumpte autor d'un delicte contra la salut pública. Els fets van passar el 28 de setembre passat pels volts de la una del migdia quan una patrullava va observar un jove ciclista que no respectava la fase vermella del semàfor d'una cruïlla.

Per aquest motiu, els policies el van aturar, moment en què van notar una forta olor de marihuana. El jove es va posar nerviós i els agents van demanar que els ensenyés la bossa. A l'interior hi havia 10 bosses de plàstic d'uns 15 grams en total així com 90 euros en bitllets fraccionats i dos mòbils.

Els agents el van aturar en veure que no havia respectat el semàfor en vermell d'una cruïlla a Girona. En aquest moment, van sentir una olor forta que va aixecar les sospites de la policia. A més a més, el jove havia mostrat una actitud nerviosa davant els agents i per això van demanar que els ensenyés la bossa que duia penjada com una bandolera.

Duia diversos embolcalls de plàstic amb una substància vegetal d'on procedia la forta olor. Així mateix li van trobar 90 euros en bitllets fraccionats, més bosses petites ocultes dins d'una butxaca i dins la roba interior i dos telèfons mòbils. En total se li van comissar 10 bosses petites de plàstic amb marihuana, d'un pes total de 15 grams. Per tot això, la policia va detenir Kelvin Antonio R.R., de 26 anys i veí de Girona, de qui consten altres antecedents penals.