Castel (C's) presenta el seu partit com l'únic que 'no ven fum'

Assegura que els ciutadans tenen l'oportunitat de formar "un altre Govern"

A dos dies de les eleccions del 27 de setembre, el cap de llista de Ciutadans a les comarques gironines, Jean Castel, ha fet una valoració "molt positiva" de la campanya electoral que ha fet la formació. "C'S ha liderat; és el partit de la proposta i presenta un programa amb més de 800 propostes per garantir l'àmbit sanitari i l'educació, temes fonamentals com també la reactivació econòmica", ha explicat al mateix temps que destacava com han trepitjat el carrer, visitant cada dia dos o tres municipis diferents de les comarques gironines. Segons Castel, C's proposa un programa "molt bo" per a la ciutadania i que, segons el cap de llista de la formació, ja ha obtingut una "gran rebuda al carrer".

En aquest sentit, Castel ha fet una crida a la participació aquest diumenge perquè tothom pugui gaudir "del que ofereix la democràcia", votar,  i canviar la situació actual que travessa Catalunya. "Tenim l'oportunitat de canviar les coses, de veure un govern diferent, liderat per una dona, Inés Arrimadas, liderant el futur i la il·lusió després de 40 anys", ha comentat el cap de llista. Un nou executiu català que, segons Castel, sigui la sortida del "forat on ens volem abocar uns amb la independència, una independència tapar la incompetència", ha subratllat.

En aquest sentit, el cap de C's a les comarques gironines ha destacat que la seva formació no són "la política del fum", en referència a les formacions independentistes. "Quan bufa la tramuntana i s'emporta el fum, per desgràcia veiem la corrupció, el 3 per cent, les ITV o el Cas Palau", ha explicat. Segons Castel, això ha estat "la lacra i la mossegada sistemàtica" que s'ha fet a l'erari públic durant els darrers anys i que, des de C's, asseguren que "blindaran perquè no torni a passar".

Al mateix temps, Castel ha carregat contra els "titubejos" i "les males polítiques" que ha portat a terme el PP i CDC durant els darrers anys. "Hem de jubilar el PP i el PSOE a Madrid perquè han estat copartíceps que el separatisme a Catalunya hagi arribat al l'índex que ha arribat", ha assegurat. Al mateix temps, el líder de C's a les comarques gironines ha explicat que durant anys CiU va està jugant a un "canvi de cromos sistemàtic" recolzant diverses propostes del PP i PSOE a Madrid i "girant la cara" quan es tractaven temes relacionats amb la política catalana.

Al mateix temps, Castel ha assegurat que el PSC "no sap on està ni on navega" pel que fa al canvi de criteri que ha anat mantenint pel que fa a l'adhesió dels municipis a l'AMI. "Nosaltres a Lloret de Mar, sense majories, vam poder sortir-ne. Sense majories també es poden fer canvis", ha destacat.