Puigdemont anima a participar en les eleccions 'més importants de la nostra vida'

L'alcalde de Girona i president de l'AMI demana el vot per qualsevol de les opcions polítiques del 'Sí'

Carles Puigdemont, president de l’Associació de Municipis per la Independència (AMI) i alcalde de Girona, demana als catalans i catalanes que aquest diumenge vagin a votar i ho facin per les formacions polítiques que defensen la independència.

Puigdemont ha afirmat que “som a pocs dies de les eleccions més importants de la nostra vida i de la vida d’aquest país, de les generacions actuals i de les generacions futures”.

El president de l’AMI ha destacat que “portem més de quatre anys treballant per fer entendre, fins a l’últim racó del nostre país, la importància i la transcendència que Catalunya tingui una eina fonamental. Una eina que ens ha estat negada fins ara amb l’objectiu d’atendre les necessitats de la nostra gent: un Estat propi, un Estat independent”.

Per un Estat pròsper que doni oportunitats a la gent
Finalment, Carles Puigdemont ha recordat que “ara ho tenim a tocar, ho tenim a les nostres mans i depèn només de nosaltres, de ningú més. No depèn de cap dirigent estranger, de cap lobby bancari, de ningú, només de vosaltres i de nosaltres”.

També ha afegit que “tot el que hem fet fins ara té sentit si eclosiona el 27 de setembre omplint les urnes del Sí, de qualsevol de les opcions que optin per un Sí a un Estat independent. Sí a una Catalunya moderna, Sí a un Estat pròsper que doni oportunitats a la seva gent”.