Temporada Alta obre la venda d'entrades i anuncia dues noves funcions

‘Els veïns de dalt' i ‘Sócrates, juicio y muerte de un ciudadano' amplien horaris

Aquest matí ha començat la venda d’entrades i paquets dels espectacles de la 24ena edició de Temporada Alta- Festival de Tardor de Catalunya. Durant dos dies, el 8 i el 9 de setembre, hi haurà obertes les taquilles de l’Oficina de Turisme de Girona, el Teatre Municipal de Girona, l’Auditori Palau de Congressos i el Teatre de Salt en horari intensiu de 9 a 18h. Enguany no hi haurà venda a la Sala La Planeta. La venda d’entrades on-line a través del web i l’app del festival es podrà fer les 24 hores del dia, també a partir de demà a les 9h.
 
Enguany, el festival posa a la venda 43.622 entrades per a les 110 propostes que conformen la programació. D’alguns espectacles se’n va avançar la venda el mes de juliol passat. En aquests casos es va reservar part de l’aforament per a la venda general que comença demà. En dos casos concrets, a més, s’ha previst una nova funció ja que hi ha hagut una elevada demanda d’entrades en aquesta venda anticipada. Es tracta dels espectacles Els veïns de dalt de Cesc Gay i Sócrates, juicio y muerte de un ciudadano dirigit per Mario Gas amb Josep Maria Pou. D’aquesta manera, quan comenci la venda general de demà, hi haurà bones entrades per a tots els espectacles de la programació.
 
Les estrenes del país, la creació contemporània, produccions pròpies i la programació estrangera més rellevant configuren una 24a edició de Temporada Alta comptarà amb 110 espectacles, 36 estrenes absolutes i 25 produccions pròpies i coproduccions, que es podran veure del 2 d’octubre al 8 de desembre en 10 poblacions diferents i en fins 30 escenaris de Salt, Girona i altres ciutats, que se sumen al festival.