Uns 200 participants al concurs de conducció amb simuladors de Fórmula GT de l’Espai Gironès

Jonathan Garcia va donar la volta més ràpida

1 minut, 22 segons i 218 dècimes: aquest és el temps que Jonathan Garcia, veí  de Salt, va trigar en fer la volta al circuit virtual en un dels dos simuladors de Fórmula GT que dissabte va acollir l’Espai Gironès.

Ell va ser un dels prop de 200 participants del concurs de conducció amb simuladors que el Centre Comercial va organitzar dins els actes previstos amb motiu del desè aniversari. El guanyador, que va ser la persona que va fer la volta més ràpida, es va dur com a premi una experiència de conducció al circuit de Montmeló per poder pilotar un cotxe de carreres de veritat durant el mes de setembre.

L’Espai Gironès, gestionat per Multi Spain Management S. A., va voler dedicar la jornada de dissabte a l’alta velocitat i per aquest motiu també  es va exposar a les instal·lacions del centre un Ferrari F430 perquè els visitants tinguessin l’oportunitat de veure de prop aquest model, dels més ràpids i espectaculars de la coneguda marca de vehicles italiana.
El Centre Comercial ha regalat també a una família de Girona un cap de setmana a Futuroscope, com a cloenda del Summer Camp.