Espa Gironès permet utilitzar un simulador de Fórmula GT

El centre comercial sorteja la possibilitat de conduir al circuit de Montmeló

El centre comercial Espai Gironès de Salt vol celebrar un nou moment del seu desè aniversari amb una jornada d’alta velocitat. Per aquest motiu  el proper dissabte 29 d’agost les instal·lacions del Centre Comercial acolliran dos simuladors de conducció perquè els visitants els puguin provar. A més, tots els participants majors de 18 anys i que tinguin permís de conduir entraran en un concurs per poder conduir un cotxe de carreres de veritat ja que el premi serà una experiència de conducció d’un Fórmula GT al circuit de Montmeló. El guanyador  del concurs serà la persona que faci la volta del traçat virtual més ràpida.

Els dos simuladors de Fórmula GT estaran instal·lats al hall de l’entrada principal del centre comercial de les 11 del matí a les 8 del vespre. A més, l’Espai Gironès aprofitarà l’ocasió dissabte per exposar a les instal·lacions del centre un Ferrari F430, un dels models més ràpids i espectaculars de la coneguda marca de vehicles italiana.

Aquestes singulars i divertides activitats s’emmarquen en la campanya  “10 anys, 10 moments” que l’Espai Gironès impulsa aquest 2015 amb motiu del desè aniversari i que busca compartir la celebració a través de 10 esdeveniments que es duen a terme. El concurs amb els dos simuladors de conducció i l’exposició del Ferrari del proper dissabte són el vuitè moment.

Fins ara dins la campanya ha regalat un cap de setmana esquiant a Vallter 2000, una festa d’aniversari a un nen de 10 anys, un cap de setmana a Port Aventura per a una família als guanyadors d’una gimcana de pares i fills i un salt en paracaigudes a Skydive Empuriabrava. També s’ha celebrat un concurs de parelles amb un premi d’un cap de setmana al Balneari Font Vella de Sant Hilari Sacalm. A més, durant la campanya per commemorar el desè aniversari el centre comercial ha volgut obsequiar als  treballadors, amb 850 roses el Dia de Sant Jordi. L’acte central del desè aniversari es va celebrar el passat mes de maig amb una gran festa de “pel·lícula” adreçada als clients.