Neneh Cherry: 'El que fem és ser nosaltres i la música hi encaixa'

La cantant sueca actuarà a l'Acústica en l'únic concert a l'Estat aquest estiu

La cantant sueca Neneh Cherry actuarà aquest divendres amb Rocket Number Nine a l'Acústica de Figueres, en el que serà l'únic concert que oferirà a l'Estat aquest estiu. En una entrevista amb l'ACN, Cherry considera "intreressant" l'experiència amb la banda i creu que a nivell musical han crescut. "Alguns dels elements que poden ser fins i tot foscos, són ara més poderosos i forts", ha insistit la cantant.

Així, considera que el que fan és ser ells mateixos i la música "hi encaixa". "El fet que la música sigui dura provoca que a vegades sembli que siguin quatre en lloc de dos", ha bromejat. Neneh Cherry defineix Barcelona com la "primera ciutat" que sent propera després de Nova York i Londres.

En una entrevista, Neneh Cherry reconeix que ha passat "molt de temps! A Barcelona i a la resta de Catalunya perquè té "molts amics" a la ciutat. "La primera vegada que la vaig visitar va ser l'any 1984 i vaig quedar impressionada", ha reblat. Així, insisteix que ha passat "molt de temps" a Catalunya i s'hi sent com "a casa".

Cherry ha explicat que quan van començar a treballar conjuntament "vigilaven" i tenien cura del que feien perquè era "més disfuncional", tot i que d'una manera que ho feia "interessant". Ara, algun dels elements que inicialment podrien ser considerats foscos, s'han convertit en "poderosos i forts".

El repertori es basarà, sobretot, en el seu darrer àlbum, Blank Project, tot i que tocaran algunes cançons antigues.

Neneh Cherry és la cap de cartell del certamen, que també programa un concert simfònic del mític grup Sangtraït al Teatre Municipal el Jardí de Figueres.

publicitat