Un mosso atura un vehicle robat entrant per la finestra del copilot i traient les claus del contacte

Els fets van passar a la Bisbal d'Empordà

La ràpida intervenció d'un agent dels Mossos d'Esquadra ha permès la recuperació d'un vehicle robat. Els fets van passar el 18 d'agost a la Bisbal d'Empordà. A dos quarts de nou del vespre, els mossos rebre l'avís d'un veí del poble que havia vist circular el vehicle sostret d'un amic seu amb tres joves a l'interior. 

Els mossos van fer recerca per la població i van localitzar el cotxe aturat en un semàfor, a l'alçada del carrer Vinyoles. La patrulla va comprovar que, efectivament, es tractava d'un cotxe robat que havia desaparegut el 12 d'agost de la població de La Pera (Baix Empordà).


Els agents van indicar al conductor que aturés el vehicle. Aquest, en veure la policia, va començar a fer marxa enrere circulant pel carril aprofitant que no tenia ningú al darrera. Un dels agents va córrer paral·lelament al vehicle i va introduir-se a dins a través de la finestra del copilot, que estava baixada, i va quedar penjant mentre el cotxe continuava marxa enrere.

Tot i que l'agent demanava al conductor que s'aturés, aquest no va parar el vehicle. El mossos va aconseguir treure les claus del contacte per tal d'aturar el vehicle. Un cop aturat el cotxe, la dotació policial va detenir als joves per un delicte de robatori i furt d'ús de vehicle.

Dels tres joves, dos són menors i la policia els ha lliurat als eus tutors legals i seran properament citats per la Fiscalia de Menors. L'altre detingut, major d'edat, va quedar en llibertat i va ser citat per tal de presentar-se davant el jutjat d'instrucció en funcions de guàrdia de la Bisbal d'Empordà.