Pròrroga del programa de suport a la posada en marxa de la Biblioteca Carles Rahola

Permetrà ampliar el programa fins al 2017 i contractar set persones més

El Govern ha aprovat aquest dimarts prorrogar fins al 30 de setembre del 2017 el programa de suport a la posada en marxa de la Biblioteca Carles Rahola de Girona (BCRG), aprovat el 20 de maig del 2014, que va establir la contractació de cinc llocs de treball -un bibliotecari i quatre administratius- per un període que finalitzava el 31 de desembre del 2015.

Així mateix, el programa que s'aprova preveu l'increment de set dotacions de personal per efectius per fer front a l'ampliació de serveis de la biblioteca, tres persones diplomades bibliotecàries i quatre persones per a serveis administratius.

La nova seu de la Biblioteca Carles Rahola de Girona es va inaugurar el 23 de desembre del 2014. Té una superfície de 7.055 metres quadrats i s'ha convertit en la biblioteca pública més gran del país.

Segons s'indica des del Govern, des de l'entrada en funcionament ha superat amb escreix l'horitzó d'expectativa i ha esdevingut un equipament de referència al territori de Girona. Les dades d'ús i les peticions dels usuaris han mogut el Govern a ampliar l'horari de prestació de serveis.