Dos detinguts per emmordassar, amenaçar i agredir els responsables d'un bar a Blanes

Un dels detinguts també va agredir un agent de la Policia Local

Els fets van passar a dos quarts de quatre de la matinada de diumenge. Dos agents de la Policia Local que patrullaven pel Passeig de S'Abanell de Blanes (Selva) van sentir els crits de diverses persones que demanaven auxili, entre elles un home cobert de sang. Es tractava del propietari d'un bar situat al barri dels Pins, un veí de Blanes de 28 anys

El responsable de l'establiment va explicar als dos policies que dos encaputxats havien entrat a l'interior del local quan ja tenien la persiana abaixada i estaven fent caixa. Els dos desconeguts anaven armats amb una pistola d'aire comprimit, un matxet i una defensa elèctrica atordidora.

Els dos encaputxats van tirar a terra l'home i la dona, els van emmordassar i immobilitzar amb brides de plàstic i els van començar a agredir alhora que els exigien que els donessin els diners. El propietari del bar els va explicar que els diners eren a la caixa registradora, que només s'obre si s'introdueix un codi de seguretat. Un dels dos assaltants va afluixar una mica la brida que immobilitzava el propietari perquè s'acostés a la caixa i aquest va aprofitar per plantar cara als lladres llençant-los tot d'objectes que tenia al seu abast.

Durant la baralla, el propietari va aconseguir descobrir la cara d'un dels assaltants, que li va respondre agredint-lo amb el matxet i fent-li diversos talls a la cara. Poc després, els dos agressors van sortir corrents.

Llavors, els agents van demanar reforços i va començar una recerca per la zona. Quinze minuts més tard, els policies els van localitzar. Un dels agents va resultar ferit lleu durant l'operatiu ja que un dels lladres i va ventar una puntada de peu quan ja estava emmanillat. Els dos lladres portaven al damunt 481 euros. Es tracta d'O. P. S., de 32 anys, nascut a Barcelona i amb domicili desconegut; i de J. E. H., també de 32 anys i veí de Santa Coloma de Gramenet.

D'altra banda, la Policia Local de Blanes ha fet aquest cap de setmana tres detencions més. Va arrestar un home per cremar un vehicle al polígon industrial, un detingut per robatori amb violència i una detenció per un cas de violència de gènere.