Xoca contra un arbre conduint una moto robada, begut i sense carnet

L'home està a l'hospital i quan en surti haurà de declarar al jutjat

Els Mossos d'Esquadra acusen un veí d'Hostalric (Selva) de 27 anys d'un delicte contra la seguretat viària per conduir sota els efectes de l'alcohol, d'un altre per conduir amb prohibició judicial i d'un tercer de robatori i furt d'us de vehicle a motor.

Tot plegat després que l'individu xoqués contra un arbre amb la moto que conduïa a Riells i Viabrea (Selva) el 6 d'agost passat. Quan els Mossos van acudir al lloc de l'accident van comprovar que conduïa sota els efectes de l'alcohol, que tenia el carnet retirat i que la moto constava com a robada. L'home va resultar ferit a les cames i va ingressar a l'hospital. Quan en surti haurà de declarar al jutjat.

L'accident va tenir lloc cap a tres quarts de vuit del matí del dia 6 d'agost. Una motocicleta va sortir de la via i va xocar contra un arbre al carrer Pinatell de Riells i Viabrea. Quan els Mossos hi van arribar van comprovar l'estat de salut del conductor, que tenia ferides a les cames. També van veure que presentava "signes evidents" d'embriaguesa. En fer-li la prova d'alcoholèmia va donar un resultat positiu de 0,37 mil·ligrams d'alcohol per litre d'aire expirat, quan en aquest cas el màxim permès és de 0.25.


Després de comprovar la documentació de vehicle i conductor, els agents van constatar que l'home tenia el permís suspès judicialment. Pel que fa a la motocicleta, constava com a sostreta el 9 de maig passat a Sils (Selva).

El conductor va ser traslladat a l'hospital i els Mossos van instruir diligències penals contra ell per conduir sota els efectes de l'alcohol, amb el permís retirat i per la presumpta relació amb el robatori de la motocicleta.

Un cop rebi l'alta hospitalària, haurà de comparèixer per declarar sobre els fets al jutjat d'instrucció en funcions de guàrdia de Santa Coloma de Farners.