Els Jardins de la Mercè anul·len unilateralment un concert del Festival de Guitarra de Girona

Els propietaris han acollit una festa privada que s'ha allargat i no l'han volgut acabar

L'organització del Festival de Guitarra de Girona ha denunciat que el concert programat per a les vuit del vespre d'avui al restaurant Els Jardins de la Mercè s'ha anul·lat sense avís previ per part dels propietaris de l'establiment perquè hi acollien una festa privada.

Segons han explicat a AraGirona.cat membres del festival, quan l'artista s'ha dirigit al restaurant a primera hora de la tarda no li han permès realitzar les proves de so per no molestar els clients que es trobaven al seu interior.

"Més tard, quan faltava poc menys d'una hora per començar el concert a mi tampoc m'han permès l'entrada", relataven des de l'organització. "El propietari dels Jardins de la Mercè m'ha explicat que tenen 'gent del Celler de Can Roca' i que no els volien fer fora per deixar pas a la celebració el concert de Frank Crespo". Aquest esdeveniment estava tancat i programat des del passat mes de febrer i l'entrada era gratuïta.

La direcció del Festival de Guitarra de Girona, contrariada per aquest fet, han decidit traslladar l'actuació a la Capella de Santa Llúcia on compartirà escenari a partir de les nou de la nit amb Alfred Fernández.

Amb tot, estudien vetar Els Jardins de la Mercè de cares a properes edicions del festival i no programar-hi més concerts.