Ferida crítica una dona que ha estat a punt d'ofegar-se a la platja d'Empuriabrava

Uns banyistes l'han trobat surant a l'aigua i l'han portat fins a la sorra de la platja

Una dona de 60 anys ha resultat ferida crítica a la platja d'Empuriabrava, a Castelló d'Empúries (Alt Empordà). Els Mossos d'Esquadra i els serveis d'emergències han rebut l'avís d'alerta quan passaven tres minuts de les cinc de la tarda. Uns banyistes que es trobaven a la zona l'han vist surant i l'han tret de l'aigua.

Es desconeix si la víctima estava banyant-se o hauria caigut a l'aigua per accident. En un principi, la dona que estava conscient i patia una hemorràgia nasal i bucal ha estat atesa pels membres de la Creu Roja. Posteriorment, el seu estat de salut ha empitjorat i ha patit una aturada cardiorespiratòria.

Segons sembla, en el moment dels fets es trobava sola i no portava cap identificació. No obstant això, alguns testimonis han explicat que l'havien vist amb una tovallola i que tenia un telèfon mòbil. Es desconeix si la víctima es trobava nedant en el moment dels fets i s'ha ofegat, si hauria empassat aigua del mar o si hauria caigut accidentalment.

El succés ha tingut lloc prop de la desembocadura del riu Muga. En un principi la dona es trobava conscient tot i que estava desorientada i patia una hemorràgia bucal i nassal. Posteriorment, mentre estava essent atesa pels serveis sanitaris, la víctima ha patit una aturada cardiorespiratòria pels volts de dos quarts de set de la tarda però han pogut estabilitzar-la. La dona ha estat evacuada en estat crític fins a l'Hospital Josep Trueta de Girona.