Enxampen un autobús amb un remolc que excedia uns 4.000 kg el màxim permès

L’autocar, amb 46 passatgers, va quedar immobilitzat a l’estació d’autobusos de Girona

Agents dels Mossos d’Esquadra de Girona  van denunciar, el passat 13 de juliol, el conductor d’un autocar, de nacionalitat marroquina, com a presumpte autor de tres fets administratius: circular amb un excés de pes del remolc que transportava,  circular sense la documentació del remolc i conduir negligentment.
 
Els fets van passar cap a dos quarts de nou del matí del dia 13 de juliol, al punt quilomètric 80 de l’autopista AP-7, en sentit sud, al terme municipal de Sils (La Selva) on una patrulla de trànsit va localitzar un autocar i el seu remolc circulant d’una manera perillosa ja que envaïa constantment el carril del costat.
 
Els agents van aturar l’autobús i van observar que el remolc portava massa pes, motiu pel qual feia oscil·lar l’autobús. Per això, van decidir anar a una bàscula legalment autoritzada per tal de fer un pesatge del remolc i la seva càrrega.
 
Mentre pesaven el vehicle, els mossos van comprovar que el remolc amb la càrrega transportada pesava 7440 kg, 3940 kg més del màxim legal permès, que en aquest cas era de 3500 kg.
 
Per aquest motiu, els agents van traslladar el vehicle, que portava 46 passatgers, fins a l’estació d’autobusos de Girona, on va quedar immobilitzat.
 
A primera hora de la tarda, l’empresa de l’autocar denunciat va abonar 2940 euros en concepte de denúncies i, després de gestionar dues furgonetes per tal que transportessin la part sobrant de la càrrega, el vehicle va poder continuar la marxa.