La marca de roba Batech aterra a les comarques gironines

L'empresa catalana presenta els seus 'polos intel·ligents'

Batech® Barcelona és una marca i una empresa tèxtil creada fa pocs anys entre Castellar del Vallès i Terrassa, amb processos industrials 100% feta a Catalunya.

L’alta especialització actual del sector tèxtil a casa nostra, ha permès a la marca, fundada per l’enginyer industrial, Santi Simon, i l’enginyer tèxtil, Lluís Latorre, presentar diverses col·leccions de polos de vestir d’home fetes amb un teixit tècnic.

Un tipus de punt, amb alt component de recerca i investigació, fet de fils tècnics d’última generació que Batech® Barcelona ha creat per a la seva marca. Les particularitats del teixit fan que la roba sigui molt còmoda, molt transpirable i doni excel·lents resultats en qualitat.

Amb tot, la marca ha arribat ja a diverses botigues de la província de Girona, més concretament als municipis de Girona, Figueres, Sant Feliu de Guíxols, Palamós, Blanes, Anglès i Ripoll.

Per combatre la calor

Els cànons de la moda actual són encara estrictes amb l’estètica masculina que, malgrat en ple estiu, segueixen lluint vestits d’home amb americana.

El material tècnic amb el qual es confecciona el polo Batech® permet que sigui una peça versàtil i compatible, tant amb l’estètica formal com amb els looks més casuals. Una àmplia gamma de colors en diverses col·leccions pensades perquè les peces siguin sempre molt transpirables, que s’assequin molt més ràpidament que un teixit convencional, que protegeix dels rajos ultraviolats i no calgui planxar.

Territori BATECH®

Després d’un primer desplegament comercial per les comarques centrals i la implantació a Barcelona, l’estiu passat Batech® Barcelona va ampliar el seu territori d’abast comercial a les comarques del litoral tarragoní. Però des d’aquest estiu, ja es pot adquirir la col·lecció de polos d’home Batech® a ciutats com Girona, Sant Feliu de Guíxols, Figueres, Palamós, Blanes, Anglès o Ripoll.