L'alcaldessa de Figueres es compromet a ampliar la plantilla de la Guàrdia Urbana

Felip també es compromet a fer "més visible" la seva tasca

L'alcaldessa de Figueres, Marta Felip, s'ha compromès aquest divendres a incrementar la plantilla de la Guàrdia Urbana del municipi i millorar tant les seves condicions de treballs com la comunicació de la seva tasca.

Durant la celebració del Dia de la Guàrdia Civil, Felip ha recordat que aquest era un dels compromisos dels dos partits que actualment formen el govern municipal (CDC i el PSC) i que abordaran la qüestió amb la convicció que una policia de proximitat "és la que millor respon a les necessitats de la ciutadania" i la que" garanteix" allò més preuat: la seguretat de la gent.

Durant la celebració que ha tingut lloc al castell de Sant Ferran s'ha reconegut la tasca de 34 agents. L'Ajuntament de Figueres ha fet entrega aquest matí dels reconeixements i distincions als membres del cos en el marc de la celebració del Dia de la Guàrdia Urbana al Castell de Sant Ferran de Figueres, en presència dels comandaments i representants del Consistori, de les Forces Armades, Cossos i Forces de Seguretat, Protecció Civil, i familiars dels agents. En total, s'han entregat 34 distincions, individuals i col·lectives, a la bona tasca realitzada durant l'últim any. 

En els seus parlaments, l'Alcaldessa de Figueres ha expressat la seva ferma voluntat d'ampliar la plantilla de la Guàrdia Urbana i dotar-la de més mitjans per millorar l'eficiència i comunicar la bona feina de la Guàrdia Urbana a la ciutadania. El Tinent d'Alcalde, Pere Caselles ha agraït la feina dels agents recordant que són "la part més propera de l'administració als ciutadans".

Al final de l'acte, també s'ha fet entrega d'una placa commemorativa al Sr.Jose Luís Yécora pels vuit anys com a Regidor de la Guàrdia Urbana, i s'ha realitzat un homenatge en record als agents desapareguts aquest any, Pepa Macias i Xavi Soler