Les gasolineres del grup Bon Preu posen el gasoil a menys d'un euro

Repteixen els preus que van posar a finals de 2014

Les 34 benzineres EsclatOil del Grup Bon Preu venen a partir d’avui el gasoil a menys d'un euro al litre, concretament a 0'999, tal i com va fer a finals de l'any passat, que va ser la primera vegada en deu anys que s'arribava a aquest preu.

Les benzineres EsclatOil són estacions d'autoservei de 24 hores que ofereixen els seus carburants a uns preus molt competitius, gràcies a la reducció de marges i a una gestió molt eficient del model de negoci. Tots els punts de venda EsclatOil estan dissenyats i construïts amb les darreres tecnologies i sistemes de seguretat i de respecte al medi ambient, que garanteixen un servei eficient i de qualitat als usuaris. A més a més, estan dotades amb un sistema de microfiltratge que permet eliminar les impureses del combustible i, així, dispensar un producte de més qualitat que allarga i manté en millors condicions l’estat del vehicle.

EsclatOil va ser la primera cadena de benzineres que, en els darrers deu anys, va abaixar el preu del gasoil a menys d’1 euro a tot Catalunya a finals de 2014. L’ensenya va començar a operar ara fa més de 20 anys i actualment disposa de 34 punts de subministrament repartits per tot Catalunya.