L'Associació d'Empresaris i Emprenedors de Girona lliuren demà els seus premis

L'acte tindrà lloc a l'Hotel AC Palau de Bellavista

L’Hotel AC Palau de Bellavista de Girona acollirà demà a la nit el XXè Sopar de Gala i XIa edició dels Premis de l’Associació d’Empresaris i Emprenedors de Girona (AEEG), esdeveniment social referent dins el teixit empresarial i econòmic gironí.

Fa exactament un any va tenir lloc la 10a edició dels premis AjEG, acte que es va aprofitar per presentar oficialment l’evolució de la nomenclatura de l’Associació, moment en què s’havien complert 18 anys des de la seva fundació. Enguany arriba, un cop més, la nit dedicada als Empresaris i Emprenedors de les comarques gironines, els quals són premiats agraint el seu esforç, constància i voluntat per prosperar dia a dia.

El sopar comptarà amb el reconegut teixit empresarial de Girona, a més d’una nodrida assistència de diferents representants i alts dirigents d’entitats, com és el cas del secretari d’Empresa i Competitivitat de la Generalitat de Catalunya, el subdelegat del Govern de l’Estat, així com representants de l’alcaldia de Girona, de la Universitat de Girona i del Parc Tecnològic, de diverses patronals i de la Cambra de Comerç, i també, d’altres associacions.