Apunyalat un policia local de Lloret en un robatori a Malgrat de Mar

L'agent estava fora de servei

Un agent de la Policia Local de Lloret de Mar (Selva) ha resultat ferit molt greu aquesta tarda, víctima d'un apunyalament durant un intent de robatori. Els fets s'han produït a Malgrat de Mar (Maresme), on l'home s'hi trobava fora de servei. 

L'agressió s'ha produït a dos quarts de cinc de la tarda, quan, segons les primeres informacions, el lladre ha atacat l'agent clavant-li una navalla a l'abdomen. L'apunyalament li ha ocasionat ferides de gravetat. Tot seguit, l'agressor ha fugit del lloc dels fets amb un cotxe. Els mossos treballen per identificar i detenir el delinqüent, de qui compten amb descripcions. 

L'agent ferit és un home d'uns 30 anys i, segons apunten algunes fonts, havia estat un temps destinat fora de Lloret de Mar però hi havia tornat recentment. 

Fins al lloc dels fets s'han desplaçat dues ambulàncies del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM) però la gravetat de les ferides ha obligat a traslladar la víctima amb helicòpter fins a l'hospital Germans Trias i Pujol de Badalona, on ha ingressat.