El Girona FC s'estavella contra el R. Saragossa i diu adéu a Primera

Els de Machín han ofert una imatge molt pobre (1-4)

El Girona FC ha estat incapaç de superar la seva por escènica i una vegada més s'ha quedat a les portes de pujar a Primera divisió. Els de Machín han ofert una imatge molt pobre i de res els ha servit els tres gols d'avantatge que havien aconseguit dijous després de perdre avui per 1 a 4 contra els aragonesos.

Només els hi han han calgut 45 minuts als saragossans per empatar l'eliminatòria i rematar-la a la segona part.

La primera jugada del partit ja ha estat polèmica, quan al minut 8 s'ha reclamat un possible penal sobre Richy després que un jugador visitant li ha trepitjat el turmell. L'àrbitre ha ignorat la jugada i ha deixat prosseguir el joc que ha finalitzat amb un contraatac del Saragossa finalitzat per Pedro que per ben poc no ha transformat.

Al minut 12 l'ha tornat a tenir el Girona quan Granell, sol davant de Bono no ha estat capaç de protegir la pilota i abans de xutar un defensa blanc li ha tret la pilota quan es disposava a rematar.

Unes mans de Mata dins de l'àrea del Girona les ha assenyalat l'àrbitre al minut 17 i Willian José ha executat perfectament la pena màxima, fent pujar el primer gol al marcador.

Els minuts passaven esperant la reacció del Girona i al minut 20 Becerra ha allunyat una pilota que Bono s'ha menjat al intentar allunyar de punys, fet que ha aprofitat Mata per controlar dins de l'àrea i passar-la a Aday que ha rematat suaument a les mans del porter.

A partir d'aquest moment el partit ha donat un tomb i el Saragossa s'ha convertit en dominador. Richy s'ha vist obligat a treure una pilota de sota els pals al minut 27 quan Becerra ha palmejat malament una pilota en una sortida de corner que ha quedat morta dins l'àrea i ha rematat un jugador visitant.

Aleshores una falta davant la frontal de l'àrea grossa al minut 33 ha permès rematar de cap a Willian José que ha marcat el segon gol pels visitants.

Sense temps de reaccionar, ha arribat el tercer al minut 43, també de rematada de cap de Willian José en el servei d'una falta a l'altra banda de la frontal de l'àrea.

Així s'ha arribat al descans per donar inici a una segona part que ha mostrat la pitjor cara dels gironins i és que al minut 21 el Saragossa ha marcat el quart obra de José Fernández, rematant creuat davant de Becerra a la frontal de la petita.

El Girona ha començat allà una lluita contra rellotge per intentar marcar dos gols i salvar l'eliminatòria. De res ha servit el gol d'Aday al minut 27 després de controlar un passada llarga i rematant creuat davant de Bono amb la puntera de la bota esquerra.

La jugada més clara dels gironins ha arribat al 32 de la segona quan Becerra ha servit amb les mans des de dins l'àrea per posar-la en joc, arribant amb una passada de la mort a Pere Pons que ha rematat desviat a la dreta de la porteria quan es trobava sol davant el porter.

La darrera jugada del partit ha estat al minut 47 quan Becerra també ha pujat a l'àrea visitant per a rematar un servei de falta. Granell l'ha penjat i Sandaza l'ha aconseguit rematar però la pilota ha impactat contra un defensa. Després d'un embolic dins l'àrea el Saragossa se l'ha aconseguit endur i sense porter han xutat des de pràcticament el mig de camp. La pilota ha plorat fins estavellar-se contra el pal.

Derrota dolorosa per un Girona que novament ha estat incapaç d'assolir el somni històric de pujar a Primera.