Dos detinguts en un centre comercial de Girona per robar quatre telèfons mòbils

Estaven valorats en 449 euros cadascun

La Policia Municipal de Girona va detenir el passat 6 de juny dos joves per robar quatre telèfons mòbils d'un centre comercial de la ciutat. La seguretat privada del centre va alertar la policia quan va detectar que una dona passava per caixa amb dos mòbils amagats a la bossa de mà.

El servei de seguretat la va retenir i, un cop visionades les imatges de les càmeres de seguretat, va detectar que la dona actuava amb l'ajuda d'un noi que vigilava mentre ella sostreia els aparells. A més, a la bossa de mà li van trobar dos telèfons més que va reconèixer que havia robat la setmana anterior. El preu de cadascun és de 449 euros. Els detinguts tenen 25 i 19 anys i són de Platja d'Aro i Sils. Les detencions es van produir cap a les nou del vespre del dissabte 6 de juny. Els arrestats són Clara P. B., de 25 anys i veïna de Platja d'Aro, i Randy M. R., de 19 anys i veí de Sils, com a presumptes autors d'un delicte de furt en un centre comercial de Girona.

Va ser el servei de seguretat del centre comercial qui va alertar la central de comandament de la Policia Municipal de Girona perquè tenien una dona retinguda per agafar dos mòbils i passar per la línia de caixa sense abonar-los.

En arribar al lloc, la patrulla de la policia va veure que tenien retingudes dues persones. Gràcies al visionat d'imatges enregistrades pel centre comercial es va comprovar que la dona agafava dos telèfons mòbil i els amagava a la bossa de mà, mentre el jove vigilava. També es veia com després passaven per caixa sense mostrar-los. 

La policia també va escorcollar la bossa de mà i va localitzar dos telèfons mòbils més. En demanar-li a la dona sobre la procedència, aquesta va reconèixer que els havia robat en aquest mateix establiment el dijous anterior. Un fet que les imatges de la càmera de seguretat d'aquell dia van corroborar. Els lladres havien usat exactament el mateix modus operandi.

Els agents van recuperar els mòbils furtats, que tenien un valor de 449 euros cadascun, i va detenir Clara P. B. i Randy M .R. com a presumptes autors d'un delicte de furt.