Enxampen un conductor de 61 anys quadriplicant la taxa d'alcohol permesa

L'home circulava amb un quadricicle lleuger

Els Mossos d'Esquadra han enxampat un home de 61 anys, de nacionalitat espanyola i veí de Campdevànol, que circulava amb una taxa d'alcohol de 0,99 mg per litre d'aire expirat, gairebé quatre vegades per sobre del límit màxim permès.

Els fets van succeir el passat 2 de juny, quan els agents estaven fent un control d'alcoholèmia al quilòmetre 120 de l'N-260, dins del terme municipal de Campdevànol, al Ripollès. Al voltant de les onze del matí, el conductor va aproximar-se al control conduint un quadricicle lleuger, un vehicle de 49 centímetres cúbics.

Els policies van comprovar que l'home presentava símptomes evidents d'haver begut i van fer-li la prova d'alcoholèmia que va donar positiva. Els agents van obrir diligències penals i li van imputar un delicte contra la seguretat del trànsit per conduir amb una taxa d'alcohol penalment punible. En concret, l'home va marcar 0,99 mg d'alcohol per litre d'aire expirat, quadruplicant el màxim permès que són 0,25 mg.

Els Mossos van immobilitzar-li el vehicle i el veí s'haurà de presentar a declarar davant del Jutjat d'Instrucció en funcions de guàrdia de Ripoll, quan sigui requerit.