Atraquen un banc de Bordils amb pistoles simulades i s'enduen un botí de 225 euros

Hi ha dos lladres detinguts i una tercera persona ha quedat imputada

Els Mossos d'Esquadra van detenir el passat 13 de maig dos homes de 19 i 55 anys, veïns de Salt i Bescanó, com a presumptes autors d'un atracament en una sucursal bancària de Bordils (Gironès). Els fets es remunten al 30 d'abril quan els pispes van entrar al banc pels voltants de les 9 hores, van intimidar els tres treballadors amb unes pistoles simulades i es van endur 225 euros.

Els lladres van fugir ràpidament amb un vehicle i una tercera persona ha quedat imputada per haver facilitat el transport als atracadors. Els investigadors van identificar ràpidament un dels assaltants, un noi de 19 anys amb diversos antecedents per robatori amb força, i van estrènyer el cercle sobre el segon pispa. Així, el 13 de maig, els investigadors van aconseguir detenir al primer dels dos atracadors a la porta del seu domicili de Salt.

Dues hores més tard també van arrestar el segon dels lladres al seu domicili de Bescanó. L'endemà els policies van dur a terme dues entrades i escorcolls domiciliaris, en els quals hi van localitzar un arma de foc curta i dues més simulades, un passamuntanyes, roba que haurien fet servir en el decurs de l'atracament i múltiple munició de foc real. A banda, els agents van imputar una tercera persona com a responsable d'haver-los portat fins al municipi perquè poguessin perpetrar l'atracament.

Després de declarar en seu judicial, el jutge va decretar presó provisional per als dos detinguts.