Girona podria ser escenari de la nova temporada de 'Joc de Trons'

El president d'Endemol, Jordi Bosch, ho ha avançat a "El Món a RAC1"

El president d'Endemol Espanya, Jordi Bosch, ha anunciat aquest matí que la sèrie "Joc de Trons" es podria rodar la propera temporada a la província de Girona.

Bosch, que ha deixat caure el rumor en el programa "El Món a RAC1" de Jordi Basté, venen precedides de les declaracions dels productors d'HBO, els quals es van mostrar molt satisfets d'haver rodat la cinquena temporada a Espanya i van dir que tenien intenció de tornar en un futur. "S'hi està treballant molt seriosament malgrat encara no s'ha confirmat, però hi ha unes altíssimes possibilitats", ha dit el president d'Endemol.

Els comentaris s'haurien produït la setmana passada durant la celebració dels LA Screenings que anualment tenen lloc a Los Angeles (Califòrnia), on responsables d'HBO i Joc de Trons van explicar les seves intencions de venir a Girona.

L'octubre de l'any passat un equip de producció es va instal·lar a Sevilla i Osuna per tal de gravar escenes ambientades en Dorne, una de les set zones del Set Regnes més càlida i amb tocs àrabs. També van enregistrar algunes escenes al pont de Còrdova i els jardins Reales Alcázeres de Sevilla.

Pel que fa a la ciutat de Girona, que ja fou protagonista d'algunes escenes del llargmetratge "El perfum" de Tom Tykwer, podria tornar a vestir-se de gala i cedir els seus carrers de caire medieval per a la nova temporada de la sèrie de culte nord americana.

Bosch no ha volgut aprofundir més en les seves declaracions i restaria per saber quins personatges o passatges de la novel·la es podrien ambientar en terres gironines.