Denuncien empadronaments irregulars a Palau-Saverdera

Gent de Palau ho ha denunciat davant de notari

La candidatura Gent de Palau-AM denuncia que, al cens del municipi, s’han detectat casos irregulars en els empadronaments a Palau-saverdera.

En aquest sentit, s’han localitzat diferents persones empadronades que no tenen cap tipus de relació amb les famílies que hi viuen o persones empadronades en cases declarades inhabitables i/o en ruïna segons apunta el partit.

La denúncia assegura que en un d'aquests habitatges en ruïnes, situat al número 75 del carrer Nou, hi ha una persona empadronada i que és propietat de la dona de l’alcalde del poble. Des de Gent de Palau ja han obert una acta notarial per denunciar aquesta irregularitat que es pateix aquesta casa.

El partit diu voler donar a conèixer "les irregularitats relacionades amb els empadronaments del municipi i que en alguns casos afecten directament la família de l’alcalde de Palau, Narcís Deusedas. Un exemple d’aquest cas seria el de dues persones empadronades a una casa de la seva família, al carrer Nou 73, persones que pertanyen a l’empresa de càtering que serveix el dinar a l’escola i a la llar d’infants del municipi", han explicat.