El castell de Montsoriu acollirà un concert del Festival PopArb

Hi haurà doble actuació de Balago i Esperit!

El castell de Montsoriu acollirà un concert del festival PopArb, d’Arbúcies, el proper dia 13 de juny. Així ho han confirmat des de la mateixa organització del festival i, també, des del Patronat del Castell de Montsoriu. Aquesta és la primera vegada que el castell acollirà un esdeveniment d’aquestes característiques i s’espera que amb la incorporació d’aquest nou escenari en l’edició d’enguany augmenti el públic d’aquest festival.

L'organització ha programat un doble concert que unirà banda i banda del Montseny amb els grups Balago –música contemporània de la Garriga- i Esperit! (Manu Boada). Pel que fa l’actuació del grup Balago oferirà aquest concert en el marc de la seva gira per espais emblemàtics. Manu Boada,oferirà un concert d’actuacions psicodèliques de qui és, senzillament, el Montseny encarnat en home orquestra.

La jornada del dia 13 de juny inclourà a més una visita al castell, una passejada pel bosc i la contemplació de la aposta de sol des d’un dels millors racons de la Selva. Aquelles persones que vulguin adquirir entrades anticipades només cal que s’adrecin al web del festival.

Programa d’activitats d’estiu

A banda del concert del PopArb, el Patronat del Castell de Montsoriu ha programat diverses activitats per a aquest estiu entre les quals hi ha: Sant Joan: una visita en família per Sant Joan (24 de juny, a la tarda) la festa de Sant Pere (dissabte 4 de juliol, a les 19 h) la Trobada Internacional de Joves a Montsoriu (17 de juliol, a les 17 h); una visita nocturna a la llum de la lluna (31 de juliol, 22 h); i la Nit de les Perseides (14 d’agost, a les 22 h).