Més de 150 comerços participen al Temps de Flors engalanant el seu aparador

Aquest vespre s’han lliurat els premis de les dues activitats al Centre Cultural La Mercè

El Centre Cultural La Mercè ha acollit aquest vespre el lliuraments dels premis d’una nova edició del concurs de flors que cada any s’exposa a l’església de Sant Lluc i de l’11è Concurs d’Aparadorisme i Decoració Interior, que organitza l’Ajuntament de Girona.

Tots dos concursos s’organitzen en el marc de Girona, Temps de Flors. L’alcalde de Girona, Carles Puigdemont, i la regidora de Turisme i Comerç, Coralí Cunyat, han estat els encarregats de lliurar els guardons, juntament altres representants d’entitats organitzadores de Girona, Temps de Flors, com l’organitzadora del concurs de flors de Sant Lluc, Anna M. Camps; Montse Galí, dels Amics de les Flors i Jardins; o David Marca.
 
En aquesta edició més de 100 persones han participat al concurs de flors de Sant Lluc i més de 150 establiments comercials, de restauració i hostaleria s’han inscrit al Concurs d’Aparadorisme. En el concurs de flors, les persones guanyadores de les diferents categories han estat Carla Magin (rams de roses), Dolors Planas (rams de flors), Llorens Mas (roses individuals), Paquita Camps (test amb flor), Carme Salich (cactus), Antonia Recio (plantes de fulles), Glòria Dilmé (azalees i rododendres), M. José Usieto (orquidàcies), Paula Magin (categoria infantil) i Assumpció Ribalta (premi especial Bonart i premi especial composició). Pel que fa als establiments comercials, el guanyador del concurs ha estat l’aparador de l’establiment Viatges Eurovacances i Estanc Ciutadans ha guanyat el premi del concurs popular.
 
El jurat del Concurs d’Aparadorisme està format per regidors de l’Ajuntament de Girona, presidents i membres de les juntes d’associacions de comerciants i d’hostaleria i diverses entitats relacionades amb Temps de Flors que han visitat els diferents aparadors participants al concurs de l’11 al 14 de maig. Els criteris que han valorat han estat l’originalitat, la qualitat artística, el disseny, el grau de vinculació al tema del concurs i l’ús de flor natural en la composició de l’obra. Aquest 2015, per segon any consecutiu, s’ha lliurat també un premi popular a l’aparador més votat a través de Facebook.
 
Durant l’acte, s’ha fet un reconeixement als impulsors de Girona, Temps de Flors amb motiu del 60è aniversari del festival. Tant l’alcalde de Girona com la regidora de Turisme i Comerç han aprofitat l’acte per agrair un cop més totes les persones que han fet possible i fan possible cada any l’esdeveniment. “Gràcies per fer la que gent que ens visita s’endugui un extraordinari record de la ciutat de Girona amb el llenguatge de les flors”, ha remarcat Puigdemont. El cor Preludi de Girona ha estat l’encarregat d’amenitzar l’acte amb la interpretació de diverses peces musicals.

Descarrega el llistat de guanyadors aquí.