La forta tramuntana obliga a suspendre el festival Randemar d'El Port de la Selva

L'organització anuncia que estan treballant amb els artistes per trobar una nova data

La forta tramuntana que bufa aquest dissabte a les comarques gironines i, sobretot, a l'Alt Empordà ha fet suspendre el festival musical Randemar que estava previst per aquest dissabte a la tarda a El Port de la Selva.

El consistori i els organitzadors del festival, entre ells la organització l'Associació de Restauració i Comerç del Port de la Selva (ARC), ho han donat a conèixer mitjançant les xarxes socials i Twitter. En principi, el festival tenia previst acollir les actuacions de grups com Macedònia, Crossing, Doctor Prats i el disc-joquei Ander Sac. També s'havia previst fer tallers infantils.

Des de l'organització subratllen que estan treballant amb els artistes per trobar una nova data. El festival Randemar és un projecte que va tirar endavant el consistori empordanès després que l'empresa Advanced Music - organitzadora del festival familiar SonarKids- va anunciar que no farien la quarta edició del festival al poble davant les dificultats de finançament que havien trobat.

Una decisió que van prendre de mutu acord el consistori i la firma, tal i com es va donar a conèixer en el seu moment. Davant d'aquesta situació l'ajuntament va tirar endavant aquest festival, amb un pressupost més modest. En principi s'havia de realitzar al passeig del Mar, dins de la festa major de Sant Baldiri.